Antalya Havalimani'nda 4 Kilogram Metamfetamin Ele Geçirildi

Antalya Havalimani’nda süpheli 2 sahsin valizlerinde yapilan aramada 3 kilo 966 gram agirliginda metamfetamin ve 2 kilo 960 gram gram agirliginda eroin maddesi ele geçirildi.

Antalya Havalimani'nda 4 Kilogram Metamfetamin Ele Geçirildi
Edinilen bilgiye göre, Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele Hudut Büro Amirligi ekipleri, Antalya Havalimani’nda uyusturucu madde ticareti yapan, kullanan sahis ve gruplara yönelik 1 Eylül tarihinde Van ilinden uçak ile gelen yolcular arasinda risk analizine dayali olarak çalisma yapti. Yapilan çalisma neticesinde durumlarindan süphelenilen E.D ve M.B isimli sahislar yolcu salonunda durduruldu.

Sahislarin üzerlerinde ve valizlerinde yapilan aramalarda 4 paket halinde 3 kilo 966 gram agirliginda metamfetamin, 2 kilo 960 gram gram agirliginda eroin maddesi ele geçirildi. Çalismalarin devaminda ise B.P isimli sahis Muratpasa ilçesi Kisla Mahallesi’nde yakalandi.

3 sahis hakkinda “uyusturucu-uyarici madde nakletmek, uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticareti yapmak” suçundan islem yapilarak sevk edildikleri mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan sahislara ait valizlerde narkotik dedektör köpek tarafindan uyusturucu maddenin tespit edilmesi ve sahislarin polis ekipleri tarafindan alinmasi güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi.
Kaynak: İHA