Sanliurfa'da Seyyar Saticinin Buldugu Cüzdan Sahibine Ulastirildi

Sanliurfa'nin Siverek ilçesinde, sarimsak satan seyyar satici tarafindan bulunan para cüzdani, zabitanin yardimiyla sahibine ulastirildi.

Atatürk Bulvari'nda el arabasindaki sarimsaklari sattigi sirada, içerisinde para olan cüzdani bulan Ahmet Canbaz, durumu Siverek Belediyesi Zabita Müdürlügü'ne bildirdi.

Ekipler, içerisinde kimlik kartlari ve 1500 lira olan cüzdani, telefonla ulastiklari sahibine teslim etti.

Seyyar satici Canbaz, gazetecilere, cüzdani buldugunda ilk aklina zabita ekiplerinin geldigini belirterek, "Aramizda sürekli kovalamaca yasansa da güvenilir kurumlarin basinda zabitalar gelir. Ben de cüzdani onlara getirip teslim ettim. Cüzdanin içindeki kimlik bilgilerinden sahibine ulastilar. Bayan gelince de cüzdanini teslim ettik. Gözümüz haram parada yok, Allah nasip etmesin." dedi.

Zabita memuru Yusuf Koyunsatan, duyarli davranisindan dolayi Canbaz'a tesekkür ederek, "Cüzdan sahibi seyyar saticinin para dolu cüzdani getirmesine hem sasirdi hem mutlu oldu. Kendisine tesekkür edip parasinin bir miktarini Ahmet kardesimize verdi. Kendisini duyarli davranisindan dolayi tebrik ediyor, tüm vatandaslarimizdan da ayni duyarliligi bekliyoruz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA