Londra Yunus Emre Enstitüsü, El Sanatlari Haftasina Tezhip Ve Ebru Atölyesi Çalismalariyla Katiliyor

Bu yil 4'üncü kez Londra El Sanatlari Haftasi'na katilan Londra Yunus Emre Enstitüsü (YEE), etkinlik kapsaminda tezhip ve ebru atölyeleri düzenliyor.

Dünyanin dört bir yanindan 250 farkli üretici, tasarimci, marka ve galerinin bir araya geldigi el sanatlari haftasinda, Londra YEE, "Türk Tezyin Sanatinda Çiçek Desenleri" temasiyla katilimcilara, geleneksel Türk sanatlarinda önemli yere sahip olan çiçek motifleri üzerine atölye çalismalarina katilma firsati sunuyor.

Londralilar, YEE organizasyonuyla el sanatlari haftasini kapsayan 4-10 Ekim'de farkli gün ve saat alternatifleriyle çevrim içi tezhip ve yüz yüze ebru atölyelerine katilabilme imkani buluyor.

Londra El Sanatlari Haftasi (LCW), mobilyadan seramige, ahsap oymaciliktan, geleneksel sanatlara birçok alanda birçok sanatçi ve kurumu sanatseverlerle bulusturan kültür, sanat ve tasarim etkinligi olarak öne çikiyor.

Ingiltere'nin dört bir yanindan ünlü sanatkarlar, stüdyolar, galeriler, magazalar ve lüks markalarin organizasyonlariyla atölyeler ve gösteriler düzenleniyor.

Londra'da düzenli olarak sanat kurslari düzenleyen enstitü, geçen 3 yilda katildigi Londra El Sanatlari Haftasi'nda 200'den fazla katilimciyi agirladi.

Etkinlige katilmak isteyenler için kayitlarin açildigi mevcut atölye çalismalari hakkinda daha fazla bilgi almak isteyenler, https://yeelondon.org.uk/lcw/. üzerinden Londra YEE'nin web sayfasini ziyaret edebilir.

???????

Kaynak: AA