Kastamonu'daki Çalismalar IGM Üyelerine Anlatildi

Afyonkarahisar Il Genel Meclisi’nin ekim ayi toplantilari, Meclis Baskani Burhanettin Çoban Baskanliginda yapilan birinci birlesimle basladi. Kastamonu’da meydana gelen sel felaketi sonrasi bölgeye yardim için giden Il Özel Idaresi Yol ve Ulasim Hizmetleri Müdürü Faik Karakoç yapilan çalismalari meclis üyelerine anlatti.

Kastamonu'daki Çalismalar IGM Üyelerine Anlatildi
IGM rkim ayi toplantilarinin ilk birlesiminde gündem maddeleri görüsüldü. Il Özel Idaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlügünün 2021 yili yatirim programinda bulunup, kanalizasyon insaatlarina ait yapimi gerçeklestirilemeyecek islerin 2021 yili yatirim programimizdan çikartilmasi konusu ilgili komisyonlara havale edildi. 2021 mali yili bütçesi ile Çobanlar Ilçe Özel Idare Müdürlügü kurumsal kodu altina ayrilan beton parke ve bordür yapim isi için ayrilan ödenegin, hali saha çok amaçli salon yapimi harcama kalemine aktarilmasi konusu Ilgili komisyonlara havale edildi.

Toplanti sonrasi geçtigimiz aylarda Kastamonu’da yasanan sel felaketiyle ilgili yapilan çalismalar hakkinda bilgi veren Il Özel Idaresi Yol ve Ulasim Hizmetleri Müdürü Faik Karakoç, “Ekiplerimiz Valimiz Gökmen Çiçek öncülügünde gece gündüz demeden yogun bir çalisma gerçeklestirdi. Çalismalarimiz kapsaminda, 34 köyün ulasima kapandigini, 15 tane baglanti köprünün yok oldugunu tespit ettik. Köylerin ulasim sorununu çözdük. Yaklasik 16 kilometre sicak asfalt çalismasi, 69 tane menfez ve altyapi çalismasi gerçeklestirdik” dedi.

Kaynak: İHA