Afyonkarahisar'da Çikan Iki Ayri Yangin Büyümeden Söndürüldü

Afyonkarahisar’da neredeyse ayni zamanlarda çikan iki farkli binanin çatisinda çikan yangin panige neden olurken, yangin itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Afyonkarahisar'da Çikan Iki Ayri Yangin Büyümeden Söndürüldü
Kent merkezinde yasanan iki farkli yanginin ilki Yarenler Mahallesi’nde çikti. Mahallede iki katli biranin çatisindan dumanlar çiktigini gören mahalle sakinleri durumu itfaiyeye bildirerek yardim istedi. Ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler yangina müdahale ederek yanindaki evlere siçramadan söndürdü. Olayda mahalleli büyük panik yasarken, yangin esnasinda binada dairelerde kimsenin olmamasi ise olasi bir ölüm ya da yaralanmanin önüne geçti.

Buradaki yangin söndürüldükten sonra bir baska yangin ihbari ise Dumlupinar Mahallesi’nden geldi. Zemin katinda özel bir banka subesinin de bulundugu 6 katli binanin çatisindan dumanlar çikmasi üzerine bölgeye çok sayida itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler çatiya merdivenli araçlar çikarak kisa sürede yangini söndürdü. Yanginlarin ardindan itfaiye ve polis tarafindan inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA