Ümraniye'de Elazig Yöresel Ürünlerine Yogun Ilgi
Ümraniye Belediyesi’nin katkilariyla 27 ve 31 Ekim tarihleri arasinda gerçeklesen Elazig Yöresel Ürünler ve Lezzet Günleri Istanbul Ümraniye Santral Meydani’nda devam ediyor.

Mehter marsi gösterisi ve yöresel sanatçilarin da katildigi etkinlikte Elazig’in Çedene Kahvesi, Agin Leblebisi, Orçik sekeri, dutu, öküzgözü üzümü, peynir çesitlerine vatandaslar yogun ilgi gösterdi.
Etkinlikte konusan AK Parti Elazig Milletvekili Zülfü Demirbag, “Öncelikle hayirli ugurlu olsun. Ümraniye Baskanimiz Ismet Yildirim Bey’e çok tesekkür ediyorum. Gerçekten güzel bir organizasyon oldu, bunun öncesinde geçen ay Ankara’da yapmistik ama oradaki katilimdan daha çok ilgi ve alaka var. Güzel bir organizasyon oldu, ben emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.
