'Düzce Yürüyor Yüzler Gülüyor' Devam Ediyor

Düzce Gençlik ve Spor Müdürlügü tarafindan baslatilan ‘Düzce Yürüyor Yüzler Gülüyor’ projesi kapsaminda katilimcilar bu hafta sonu Kent Ormani Dogal Parkurunda yürüyüse çikti.

'Düzce Yürüyor Yüzler Gülüyor' Devam Ediyor
Her hafta düzenli olarak gerçeklestirilen Düzce yürüyor yüzler gülüyor projesi kapsaminda bu hafta katilimcilar Kent Ormani dogal parkurda yürüyüs gerçeklestirdi. Düzce Gençlik ve Spor Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen etkinliklerde dogada yürüyüs gerçeklestirmek isteyenler toplanma noktasinda bir araya geliyor. Otobüsler ile yürüyüs parkuruna kadar getirilen katilimcilar daha sonra bölgede yaklasik 3-4 saatlik yürüyüs gerçeklestiriyor. Bu haftaki rota ise Bahçesehir Kent Ormani oldu.

Vali Cevdet Atay, Gençlik ve Spor Müdürü Isa Yazici, Alay Komutani Naci Akkas, Milli Egitim Müdürü Tamer Kirbaç, aileler ve gençlerle beraber Kent Ormani - Çakirlar Ilkokulu arasindaki 4 bin 500 metrelik parkurda yürüyüs yapti. Yürüyüs sonunda Çakirlar Ilkokulu bahçesinde katilimcilara kahvalti ikrami yapildi. Genci yaslisi herkesin katildigi etkinlikte dogal yürüyüs parkuru ile vatandaslar dogal hayata adapte oldu.
Kaynak: İHA