AK Parti Grup Baskanvekili Turan, Çanakkale'de TÜGVA Kampini Ziyaret Etti Açiklamasi

'Gençlerle olmak, bizi daha gençlestiriyor. Gençlerle olmak, bizi daha da umutlandiriyor. Milli degerlerini, bayragini bilen insanlarin sayisinin artmasi, toplumda söz sahibi insanlar olmasi oldukça kiymetli'

AK Parti Grup Baskanvekili Bülent Turan, "Gençlerle olmak, bizi daha gençlestiriyor. Gençlerle olmak, bizi daha da umutlandiriyor. Milli degerlerini, bayragini bilen insanlarin sayisinin artmasi, toplumda söz sahibi insanlar olmasi oldukça kiymetli." dedi.

Turan, Türkiye Gençlik Vakfi (TÜGVA) Istanbul Temsilciligince, Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde düzenlenen Lise Okul Baskanlari Motivasyon Kampi'ni ziyaret ederek, gençlerle bir araya geldi.

Ziyarette degerlendirmelerde bulunan Turan, gençligin, en kiymetli hazinelerin basinda geldigini söyledi.

TÜGVA'nin çok degerli gençlerini sehitler diyari Çanakkale'de agirlamaktan büyük mutluluk duyduklarini dile getiren Turan, sunlari kaydetti:

"Gençlerimizle bir araya geldik, dertlestik. Sorulari varsa, talepleri, beklentileri varsa onlari degerlendirmeye çalistik. 'Bizim dünyamizdan genç nedir?' diye anlatmaya çalistik. Gençlerimize güveniyoruz. Gençligin, inanci ve ideali ugruna fedakarlik yapabilen insanlar oldugunu biliyoruz. Bu fedakarligin kiymetini her dönem yasamis insanlariz. 15 Temmuz'da gördük, öncesinde birçok dönemde gördük. Iddiamiz sudur ki bir hareket gençleriyle beraber var olur veya yok olur. Gençler, kendi iddiasi, kendi davasi ugruna hiçbir sikintiyi göz ardi etmeden yola devam eden insanlar. Gençlerle olmak, bizi daha gençlestiriyor. Gençlerle olmak, bizi daha da umutlandiriyor. Milli degerlerini, bayragini bilen insanlarin sayisinin artmasi, toplumda söz sahibi insanlar olmasi oldukça kiymetli. TÜGVA da bugün egitim, sosyal ve kültürel faaliyetler açisindan, sivil toplum açisindan çok kiymetli bir alani dolduruyor. TÜGVA, heyecaniyla, durusuyla son dönem gençliginde büyük bir etki doguruyor."

Gençlik ve Spor Bakanligi Eceabat Gençlik Konukevi'nde düzenlenen programda Turan, gençlerle masa tenisi ve langirt oynadi.

Ziyarette, Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Kalkan, AK Parti Çanakkale Il Baskani Naim Makas, Eceabat Ilçe Baskani Ilker Güven ve Il Gençlik Kollari Baskani Alperen Uysal da hazir bulundu.
Kaynak: AA