Nabi Avci, AK Parti'nin Eskisehir'deki Yatirimlarini Degerlendirdi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in toplu açilislar gerçeklestirdigi Eskisehir ziyaretinin ardindan degerlendirmelerde bulunan AK Parti Eskisehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avci, “Egitimde, saglikta, ulasimda, tarimda, sulamada, hayatin her alaninda çok sükür övünebilecegimiz hizmetler oldu. Bunlarin içinde de yanlis yaptiklarimiz, eksik biraktiklarimiz olabilir ama en önemli kusurumuz bu yaptiklarimizi dogru dürüst anlatamamak” dedi.

Nabi Avci, AK Parti'nin Eskisehir'deki Yatirimlarini Degerlendirdi
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan 23 Ekim’de toplu açilislar yapmak üzere Eskisehir’i ziyaret etmisti. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) 52 fabrikanin ve kentte yapilan millet bahçesi, halk kütüphanesi gibi tesislerin toplu açilisini gerçeklestirdi. Erdogan’in ziyaretinin ardindan AK Parti’nin Eskisehir’de yaptigi icraatlari kamuoyuna sunan AK Parti Eskisehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avci, millet bahçesinde gerçeklestirilen basin toplantisinda bazi degerlendirmelerde bulundu. Basin toplantisina Nabi Avci’nin yani sira, AK Parti Eskisehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay ve AK Parti Il Baskani Zihni Çaliskan da katildi.

Millet bahçesinin resmi adinin Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi olarak tescillenecegini duyuran Avci, AK Parti’nin Eskisehir’de tarim, ulasim, kültür, turizm, egitim, spor ve saglik alaninda kente milyonlarca lira yatirim yaptigini vurguladi.

“En önemli kusurumuz yaptiklarimizi dogru dürüst anlatamamak”

Eskisehir’e yapilan yatirimlarin hayatin her alaninda övünebilecekleri hizmetler sagladigini ancak yapilanlari anlatmada yetersiz kaldiklarini kaydeden Nabi Avci, “Bu dönemde AK Parti Eskisehir’e çok güzel hizmetler getirdi. Egitimde, saglikta, ulasimda, tarimda, sulamada, hayatin her alaninda çok sükür övünebilecegimiz hizmetler oldu. Bunlarin içinde de yanlis yaptiklarimiz, eksik biraktiklarimiz olabilir ama en önemli kusurumuz bu yaptiklarimizi dogru dürüst anlatamamak. Bu bize ait bir kusur. Bir de Eskisehir siyaset kültürüne ait bir zaaf var; takdir etmeyi bilmiyoruz karsilikli olarak. Vatandaslari söylemiyorum, siyasi aktörler arasinda kendimizi de isin içine katarak söylüyorum; yapilan güzel isler konusunda ‘Yapan kim, bizdense tesekkür ederiz, bizden degilse görmezden geliriz’ durumu maalesef Eskisehir siyaset kültürümüzde çok yaygin, bunu asmamiz lazim. Biz bugüne kadar bu konularda olabildigince bu zaafa düsmemeye çalisiyoruz ama yine de insan hali düsebilir. En azindan bundan sonra kim iyi bir sey yaparsa ona tesekkür etmek ve o da eger bir sekilde rekabet etmek istiyorsa onun yaptiklarindan daha iyisini yaparak onu geçmek siyaseten en sonuç alici yöntemdir. Neticede insanlar sizin ne söylediginize degil ne yaptiginiza bakarlar” dedi.

Kaynak: İHA