CHP Kadin Kollari Genel Baskani Nazliaka, Bilecik'te Temaslarda Bulundu

CHP Kadin Kollari Genel Baskani Aylin Nazliaka, kadini hayatin her alaninda güçlendirecek bütüncül politikalar üreteceklerini söyledi.

Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu'nu ziyaret eden Nazliaka, daha sonra CHP Il Baskanliginda partililerle bir araya geldi.

Bilecik Belediye Baskani Semih Sahin'i ziyaretinin ardindan Seyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Yasam Hak" projesi tanitim toplantisinda bir konusma yapan Nazliaka, kadina yönelik siddeti sonlandirmakta kararli olduklarini belirtti.

Siddet magduru kadinlara destek olmak amaciyla "Yasam Hak" projesini yürüttüklerini hatirlatan Nazliaka, "Kadini hayatin her alaninda güçlendirecek bütüncül politikalar üretecegiz. Politikalarimizin her biri hazir. Kadinin örgütlenmesine önem verdigimiz için sivil toplum örgütlerine kira destegi basta olmak üzere birçok kolayliklar saglayacagiz. Sivil toplum örgütlenmesinin gücünü artiracagiz. Kamu yönetiminde yüzde 33 cinsiyet kotasi uygulayarak hayata geçirecegiz." diye konustu.

Nazliaka, program sonunda partiye üye olanlara rozet takti.

Programa, CHP Bilecik Milletvekili Yasar Tüzün, Bilecik Belediye Baskani Semih Sahin ve partililer katildi.

Kaynak: AA