IYI Parti Genel Baskan Yardimcisi Aydin, Afyonkarahisar'da Konustu Açiklamasi

IYI Parti Genel Baskan Yardimcisi Koray Aydin, partilerinin bulusma ve kaynasma noktasi oldugunu belirterek kucaklasarak büyümeye devam edeceklerini söyledi.

Aydin, IYI Parti Afyonkarahisar Il Baskanliginca Prof. Dr. Veysel Eroglu Spor Salonu'nda düzenledigi 4. Yil Kurulus etkinliginde yaptigi konusmada, siyasetin cesaret istedigini ve dik durmak gerektigini belirtti.

Siyasetin mücadele istedigini dile getiren Aydin, "Hedefi olanlar, bu yüce ve büyük milleti, içerisine düstügü bu girdaptan ayaga kaldirabilmek için can feda edebilecek nitelikte olmalidir. Bu insanlarin baslatmis oldugu bu siyasi süreç, Türk milletinin fitratinin kendisidir." dedi.

IYI Partinin geçen seçimde kurdugu il ve ilçe teskilatlarinin tam anlamiyla birbirini kavrayamadan sokaklara inme mecburiyetinde kaldigini aktaran Aydin, "Onun karsiligi 10 puansa, göreceksiniz yapilan ilk seçimde hep birlikte IYI Partiyi iktidar yapacagiz." diye konustu.

Aydin, IYI Partinin makulü oynadigini vurgulayarak "Hiçbir siyasi partiye karsi, kinimiz ve nefretimiz yok. Burasi bir bulusma ve bir araya gelme noktasi. Onun için itmek ve korkutmak yok. Simdiye kadar neredeydiniz demek yok. Kucaklasarak büyümeye devam edecegiz. Onun için Türk milletinin gelecegimize olan iradesiyle bu yolda yürümeye hep birlikte devam edecegiz. Milletin ittifakinin adayi Cumhurbaskani olacak. Cenabi Allah'ta bize nasip edecek ve Genel Baskanimizi da basbakan yapacagiz." diye konustu.

Genel Baskan Meral Aksener'in de video mesaj yolladigi programda, IYI Parti Afyonkarahisar Il Baskani Muhammet Misirlioglu da bir konusma yapti.

Konusmalarin ardindan Aydin, IYI Partiye katilanlara rozet takti. Programa, IYI Parti Isparta milletvekili Aylin Cesur, CHP Afyonkarahisar milletvekili Burcu Köksal, belediye baskanlari, siyasi parti temsilcileri ve partililer katildi.

Etkinlik konser programiyla devam etti.

Kaynak: AA