Ingiliz Hastadan Egitim Arastirma Hastanesi'ne Tesekkür Ziyareti

Mugla Egitim ve Arastirma Hastanesinde geçen yil Eylül ayinda koroner baypass ameliyati olan Ingiliz vatandasi, bir yil sonra hem tesekkür, hem de kontrol amaciyla tekrar Mugla Egitim ve Arastirma Hastanesine geldi.

Ingiliz Hastadan Egitim Arastirma Hastanesi'ne Tesekkür Ziyareti
Geçen yil eylül ayinda 6 damarinda koroner by-pass ameliyati gerçeklestirilen ve taburcu olan Ingiliz vatandasi 57 yasindaki Paul Edward Hewitt, bir yilin ardindan Kalp Damar Cerrahisi klinigini ziyaret ederek burada görevli hemsirelere tesekkür etti.

Ingiltere’de de saglik kontrollerini ihmal etmedigini belirten Ingiliz vatandasi, 6 damarina yapilan koroner bypass ameliyatinin çok basarili oldugunu, Ingiltere’de tek seferde sadece 3 damara ameliyat yapildigini belirtti.

Kardiyoloji ve kalp damar cerrahisi kontrollerinde her hangi bir sikinti olmayan Paul Edward Hewitt’i poliklinikte Bashekim Doç. Dr. Turhan Togan ve Bashekim Yardimcisi Dr. Ögretim Üyesi Fatih Alasan ziyaret etti.

Poliklinik ziyaretinde konusan Bashekim Togan, “Bakanligimizin saglik politikalari kapsaminda, Kalp Damar Cerrahisi Ana Bilim Dali Baskani Prof. Dr. Bugra Harmandar öncülügünde ekip olarak basarili ameliyatlar yapiliyor. Mugla ilinde Kalp Merkezi olarak birçok ilke ve basarili çalismalara imza atiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA