Bayburt Üniversitesinde TÜBITAK Destek Programlari Bilgilendirme Toplantilari Yapildi

Bayburt Üniversitesinde, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Arastirma Kurumu (TÜBITAK) Arastirma Destek Gurubu Baskanligi (ARDEP) Destek Programlari bilgilendirme toplantilari tamamlandi.

Bayburt Üniversitesinde TÜBITAK Destek Programlari Bilgilendirme Toplantilari Yapildi
Proje ve bilimsel yayin sayisinda sürdürülebilir bir artis hedefleyen Bayburt Üniversitesinde, ögretim üyelerine yönelik, ARDEP Destek Programlari kapsaminda bilgilendirme toplantilari yapildi. Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen baskanliginda baslayan bilgilendirme toplantilari Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ali Savas Bülbül yürütücülügünde organize edildi.

Bayburt Üniversitesi Teknoloji ve Transfer Ofisi Proje Destek Birimi sorumlusu Doç. Dr. Bünyamin Alim tarafindan Bayburt Üniversitesinin tüm akademik birimlerinde gerçeklestirilen toplantilar 19-21 Ekim tarihleri arasinda gerçeklestirildi.

Dede Korkut, Bâbertî, Aydintepe ve Demirözü Külliyelerinde gerçeklesen toplantilarda; destek programlari, temel kavramlar ve konular, bilimsel arastirma adimlari, yürütme asamalari bu asamalarda karsilanan sorunlar ve çözüm yollari hakkinda ayrintili bilgiler verildi.

Toplantilarin sonunda Doç. Dr. Alim tarafindan, katilimcilarin sorulari da cevaplandirildi.
Kaynak: İHA