Villa Kedileri Parazitlere Karsi Ilaçlandi

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Dogal Yasam ve Tedavi Merkezi’nde yer alan kedi villalarinda hayatlarini sürdüren engelli kediler, iç ve dis parazitlere karsi ilaçlandi.

Villa Kedileri Parazitlere Karsi Ilaçlandi
Her canliya deger veren ve yasam hakkina sahip çikan Osmangazi Belediyesi, sokaklardaki sahipsiz hayvanlar ile birlikte Sahipsiz Hayvanlar Dogal Yasam ve Tedavi Merkezi’ndeki can dostlarin saglikli bir yasam sürmeleri adina çalismalar yürütüyor. Sadece Türkiye’nin degil Avrupa’nin da en modern hayvan barinagi olma özelligine sahip merkez içerisinde, trafik kazasi ya da farkli sebeplerden dolayi sakat kalan engelli kediler için insa edilen iki adet kedi villasinda yasamlarini sürdüren 79 kedi iç ve dis parazitlere karsi ilaçlandi.

25’er metrekare genislige ve 8 metre yükseklige sahip Osmanli mimarisine uygun olarak insa edilen villalarda kalan can dostlarin, yapilan ilaçlama ile uyuz, pire, kene gibi dis parazitlere, serit ve kelebek gibi iç parazitlere karsi korunmasi ve saglikli bir yasam sürmeleri saglanmis oldu.
Kaynak: İHA