Vali Sildak'tan, Asi Olmayan Vatandaslara Uyari

Balikesir’de artan vaka sayilari karsisinda Vali Hasan Sildak vatandaslari tedbirleri artirmaya ve asi olamaya davet etti.

Vali Sildak'tan, Asi Olmayan Vatandaslara Uyari
Vali Hasan Sildak sosyal medya hesaplarindan yaptigi paylasimlarla salginla ilgili hatirlatmalarina devam ediyor. Asilama oranlarinin nispeten iyi durumda oldugu Balikesir’de dahi tedbirlere dikkat edilmediginde vaka sayilarinin yine artma egilimi gösterdigi gözlemleniyor. Vali Sildak asilamanin ve tedbirlere uymanin önemine sik sik deginirken bu kez kontrolü elden birakmamak gerektigine vurgu yapti. Asi olmayanlarin ve eksik asisi olanlarin asilarini tamamlamalari gerektigini belirten Sildak bugünkü paylasiminda ilimizde salginin tekrar yükselis egilimine girdigini belirtti.

Vaka sayilarinin artisa geçtigi bu günlerde tedbirlere uyarak Balikesir’i daha iyi noktalara tasimak gerektigine dikkat çeken Sildak, “Kiymetli vatandaslarimiz, ilimizdeki vaka sayilari hepimizin tedbirleri eksiksiz sekilde uygulamamizi ve asi konusunda duyarli olmamizi gerektiriyor. Maske ve mesafeyi önemseyelim, kontrolü kaybetmeyelim. Eksik asilarimizi tamamlayalim. Balikesir daha iyi bir noktada olmali" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA