Okan Kurt'un 'Alikonuldugu' Iddiasinda Yeni Görüntüler Otaya Çikti

Demet Akalin’in eski esi Okan Kurt geçtigimiz günlerde Beykoz’da anlasmazlik yasadigi kisiyle arbede yasamis, Demet Akalin ise sosyal medyada yayinladigi videoda Okan Kurt’un dükkanda alikoyuldugunu iddia etmisti. Kiraya veren kisinin, restoran kiracisi olan Kurt’a, ‘burayi dügün merasimi için kullanamazsin’ demesi üzerine tartisma çiktigi ögrenildi. Yasanan anlara ait kamera görüntüleri ortaya çikti. Görüntülerde Okan Kurt’un oturdugu yerden kalkip tartistigi kisiye saldirdigi ve ardindan arbede yasandigi görülüyor.

Okan Kurt'un 'Alikonuldugu' Iddiasinda Yeni Görüntüler Otaya Çikti


Geçtigimiz günlerde yasanan olayda, Beykoz’da kiracisi oldugu restorani isleten Okan Kurt ile anlasmazlik yasadigi kisi arasinda tartisma çikmis, Demet Akalin da sosyal medya hesabi üzerinden yayinladigi videoda Okan Kurt’un dükkanda alikonuldugu iddiasinda bulunmustu. Basina yansiyan olay gündemde yer etmisti.

Olayin ayrintilari ortaya çikti. Okan Kurt’un Beykoz’da bir restoranin kiracisi oldugu, kiraya veren kisinin Kurt’a “Burayi dügün merasimi için kullanamazsin, sözlesmede bu madde yok” demesi üzerine tartisma çiktigi ögrenildi.

Yasanan olaya ait yeni görüntüler ortaya çikti. Dükkanda yasanan tartisma ve ardindan yasanan arbede kameraya anbean yansidi. Görüntülerde Okan Kurt’un bir masada oturup yemek yedigi, ardindan masaya iki kisinin daha gelip oturdugu görülüyor. Kurt ile masaya oturan kisi arasinda tartisma çikiyor. Tartisma esnasinda sinirlerine hakim olamayan Okan Kurt oturdugu yerden kalkip tartistigi kisinin üzerine yürüyor. Ilk olarak Okan Kurt’un karsisindaki kisiye saldirmasiyla arbede çikiyor ve Kurt, tartistigi kisiyi yere yatiriyor.

Öte yandan yasanan olayin ardindan polis sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA