Kas Açiklarindaki Deprem Ani Güvenlik Kamerasinda

AFAD verilerine göre Antalya’nin Kas ilçesi açiklarinda saat 08.32’de 6,0 büyüklügünde bir deprem meydana geldi. Deprem Antalya merkezde hissedilmezken Kumluca Ilçesi’nde deprem aninda avizelerin sallanmasi güvenlik kamerasina yansidi.

Kas Açiklarindaki Deprem Ani Güvenlik Kamerasinda
AFAD verilerine göre Akdeniz’de Antalya’nin Kas ilçesi açiklarinda (155 km), saat 08.32’de 6,0 büyüklügünde bir deprem meydana geldi. Sosyal medya hesabindan bir açiklama yapan Antalya Valisi Ersin Yazici “Ilimiz Kas ilçesi açiklarinda (155 km), saat 08.32’de 6,0 büyüklügünde meydana gelen depremde, su ana kadar gelen bilgilere göre çok sükür can ve mal kaybi bulunmamaktadir. Tüm vatandaslarimiza geçmis olsun dileklerimi iletiyorum” sözlerine yer verdi.

“Kahvalti esnasinda depremi yasadik”

Antalya merkezde hissedilmeyen deprem, Kumluca Ilçesi’nde kisa süreli olarak hissedildi. Ilçede deprem ani bir isyerinin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde dükkan içerisinde bulunana avizelerin sallandigi görüldü.

Depremi hissettigini belirten Ozan Güven, “Deprem oldugu anca isyerimize gelmemistik. Evdeydik. Kahvalti esnasinda depremi yasadik. Önce ne oldugunu anlayamadik. Sonra avizeler sallanmaya basladi.

Çok siddetli oldu. Apartmandan disari çikanlar oldu. Bir panik havasi oldu” dedi.



“Inan hiçbir sey hissetmedim”

Antalya’da ise depremi hissetmedigini belirten Turgut Demir, “Sabah deprem olmus. Benim haberim olmadi. Ben de sizden ögrendim. Herkese geçmis olsun” derken Yasar Üzülmez, “Inan hiçbir sey hissetmedim. 6. siddetinde olmus. Denizde olmus olabilir” dedi.

Kaynak: İHA