'Hayat Bir Senaryo' Tüm Seçkin Kitapevlerinde

Arastirmaci yazar Selda Avci’nin insana ve hayata dair duygularin anlatildigi ’Hayat Bir Senaryo’ isimli kitabi çikti.

'Hayat Bir Senaryo' Tüm Seçkin Kitapevlerinde
Iki yil aranin ardindan, ikinci kitabi Hayat Bir Senaryo ile okurlari ile bulusan Selda Avci, ilk eseri Tuzlu Kahve ile çok güzel geri dönüsler aldigini, bunun sevki ile yasanmis gerçek hayatlardan esinlenilerek hazirlanan sade ve sürükleyici Hayat Bir Senaryo romani ile okurlarina yeni bir eseri sundugunu ifade etti.

Geçmisten günümüze uzanan bir hayat hikâyesinin ele alindigi Hayat Bir Senaryo isimli roman, ‘’Umut var oldukça insanin yasama sevincinin artarak büyüyecegi’’ temasina dayaniyor. Eserin kahramani Aylin’in hikâyesi ile Anadolu’daki siradan bir ailenin yasam mücadelesi, aile baglari ve o dönemin zorlu sartlarini derinlemesine inceleme firsatini sunuyor.

Panu Kitap tarafindan yayinciligi üstlenilen Hayat Bir Senaryo romani ile hayalleri için mücadele eden kadinlarin ortak çagrisini kaleme alan Selda Avci, Hayat Bir Senaryo ile umudun ve sevginin gücüne vurgu yapiyor. Hayallerin gerçeklestirmesi için umuda ve sabra ihtiyaç oldugunu ifade eden Selda Avci, "Okurlarin hayatlarindan izler bulabilecegi, sicak ve samimi duygularla kaleme alinan bir roman yazmak istedim. Amacim, ne olursa olsun pes etmememiz gerektigini dile getirmekti. Hayati mücadelelerle geçen bir kadin olarak; umudun gücüne inaniyorum. Aylin’in umut vadeden hikâyesi içerisinde ortak degerlerimiz ve duygularimiz yer aliyor. Hayatin zorlu yönlerine ragmen; kalbini temiz tutan ve mücadele etmekten vazgeçmeyen insanlarin eninde sonunda güzel bir sona ulasacagi mesajini içeriyor" dedi.

Kaynak: İHA