Çelebi Açiklamasi 'Muhtarlarimiz Bizim Gözbebegimiz, Milletimizin Güzide Temsilcileridir'

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Agri Milletvekili Ekrem Çelebi, muhtarlarin, demokrasinin temel tasi oldugunu belirterek, “Muhtarlarimiz bizim gözbebegimiz, milletimizin güzide temsilcileridir. Basta Agri’li muhtarlarimiz olmak üzere özveriyle görev yapan tüm muhtarlarimizin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

Çelebi Açiklamasi 'Muhtarlarimiz Bizim Gözbebegimiz, Milletimizin Güzide Temsilcileridir'
19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla bir mesaj yayimlayan AK Parti Agri Milletvekili Ekrem Çelebi, muhtarlik müessesesi dogrudan demokrasinin en iyi sekilde temsil edildigi köklü ve kurumsallasmis bir yapi oldugunu söyledi.



Muhtarlarin halkin taleplerine en hizli ve dogrudan cevap verebilen, devlet ile vatandas, merkez ile yerel arasinda köprü olusturan demokrasinin yapi taslarindan biri oldugunu kaydeden Çelebi, mesajinda sunlari söyledi:

“Vatandaslarimizin gerçeklestirilen hizmetlerle bulusmasi, güvenli ve huzurlu bir yasam sürmeleri için önemli bir köprü vazifesi gören, demokrasimizin temel yapi tasi olarak devletimiz ve milletimiz adina özveriyle çalisan basta Agri’li muhtarlarimiz olmak tüm muhtarlarimizin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, çalismalarinda basarilar diliyorum.”
Kaynak: İHA