Baskan Topaloglu Açiklamasi 'Seçim Öncesinde Verdigimiz Sözleri Yerine Getirmeye Devam Ediyoruz'

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, Arslanbucak Mahallesinde yapimi devam eden kapali pazar yerinde incelemelerde bulundu. Topaloglu, seçim öncesi verdikleri vaatleri yerine getirmeye çalistiklarini belirterek, “Arslanbucak Mahallesinde yaptigimiz kapali pazar yerimizde artik sona gelindi. Ince isçilikler kaldi” dedi.

Baskan Topaloglu Açiklamasi 'Seçim Öncesinde Verdigimiz Sözleri Yerine Getirmeye Devam Ediyoruz'


Baskan Topaloglu’na inceleme sirasinda Kemer Belediye Baskan Yardimcilari Emin Gül ile Baki Yalin da eslik etti. Açilmasina kisa bir süre kalan pazar yerindeki son çalismalarla ilgili bilgiler alan Baskan Topaloglu, mahalle sakinlerinin daha modern ve hijyenik bir ortamda pazar alisverisi yapmalarina imkan saglayacaklarini söyledi.



Topaloglu, Kemer’in ilk kapali pazar yerini daha önce Kuzdere Mahallesine kazandirdiklarini hatirlatarak, “Seçim öncesinde verdigimiz sözleri yerine getirmeye devam ediyoruz. Arslanbucak Mahallesinde yaptigimiz kapali pazar yerimizde artik sona gelindi. Ince isçilikler kaldi. Onlarin da tamamlanmasinin ardindan pazar esnafinin ve vatandaslarin kullanimina sunacagiz. Kemerimize simdiden hayirli olsun” diye konustu.

Toplam 3 bin metrekare oturum alani olan 116 esnafin faydalanacagi Arslanbucak kapali pazar yerinde 110 metrekare alanda da tuvaletler, çocuk emzirme odalari, zabita odasi ve mutfak yer alacak.
Kaynak: İHA