Asi Olmayan Doktor Yogun Bakimdan 'Asi' Çagrisi Yapti

Asi olmayan ve yogun bakimda 1 aydan fazla süredir tedavi gören doktor ’asi olun’ çagrisi yapti. Doktorun asi çagrisini Saglik Bakani Fahrettin Koca da sosyal medya hesabindan paylasti.

Asi Olmayan Doktor Yogun Bakimdan 'Asi' Çagrisi Yapti
Adiyaman Egitim ve Arastirma Hastanesinde görevli Patoloji Uzmani Dr. Siraç Erten, Covid-19 asisi olmadi. Doktor Erten, korona virüse yakalandi. Evde karantinaya alinan doktor fenalasinca görev yaptigi hastaneye getirildi.

Durumu agirlasan Uzm. Dr. Siraç Erten, yogun bakima alindi. Bir aydan fazla süredir yogun bakimda tedavisi süren ve nefes almakta güçlük çeken Doktor Erten’in ‘asi olun’ çagrisini Saglik Bakani Fahrettin Koca da sosyal medya hesabindan paylasti.

Doktor Erten çagrisinda, “Herkese merhabalar. Ben hekim olarak Covid-19 asimi ihmal etmistim. Covid-19 hastaligina yakalandim. Bu süreçte akcigerlerim agir hasar aldi. yaklasik 1 aydir hastanede tedavi görüyorum. Bu süreçte toparlandim çok sükür. Ama hala tedavi almaya devam ediyorum. Çocuklarima, aileme hasret kaldim bu süreçte. Herkesten ricam asilarini olsunlar ve Covid-19’a karsi tedbir alsinlar” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA