AK Parti Heyeti Muhtarlar Ile Bir Araya Geldi

AK Parti Il Baskani Mehmet Dagtekin ve Merkez Ilçe Baskani Mustafa Alkayis, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle mahalle muhtarlariyla bir araya geldi.

AK Parti Heyeti Muhtarlar Ile Bir Araya Geldi
AK Parti heyeti ilk olarak Bahçelievler Mahalle Muhtari Hanifi Sasmaz’zi ziyaret ederek Muhtarlar Gününü kutlayarak mahallede yürütülen çalismalar ve muhtarlarin sorunlari ile ilgili istisarelerde bulundu.

Daha sonra Adiyaman’in en genç muhtari olan Mimar Sinan Mahalle Muhtari Mehmet Sahin ziyaret edildi. Muhtar Sahin’e yapilan ziyaret sonrasinda il merkezinde tek kadin muhtar olan Eskisaray Mahalle Muhtari Fatma Göksu’yu ziyaret ederek 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladi.

Ziyaretler sonunda bir açiklama yapan AK Parti Il Baskani Mehmet Dagtekin 19 Ekim Muhtarlar günü dolayisiyla muhtarlari ziyaret ettiklerini belirterek, “Muhtarlarimizi ziyaretimizde en kidemlisinden baslayarak en genç muhtarimizla, sehrimizin tek kadin muhtarimiza yönelik gerçeklestirdik. Bu sembolik ziyaretlerle aslinda tüm muhtarlarimizi ziyaret etmis olduk. Bu vesile ile tüm muhtarlarimiza aileleri ile birlikte saglikli ve huzurlu bir ömür temenni ediyorum” dedi.

Merkez Ilçe Baskani Mustafa Alkayis ise bu anlamli günde muhtarlari ziyaret ederek hem bugüne özel günlerini kutladiklarini ve bu vesileyle de sorunlari ilk agizdan dinleme firsati yakaladiklarini ifade ederek, “AK Parti olarak yerel demokrasinin en önemli temsilcilerinden olan muhtarlarimizi önemsiyoruz. Bugün ziyaret ettigimiz muhtarlarimizin sahsinda tüm muhtarlarimizin ‘Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA