Midyat Belediyesi Bazi Kirsal Mahallelerdeki Asfalt Çalismasini Tamamladi

Midyat Belediyesi tarafindan yürütülen çalismalar kapsaminda bazi kirsal mahallelerdeki asfalt çalismasi tamamlandi.



Baskan Veysi Sahin, kirsal mahallelerinde yapimi devam eden grup yollarda yürütülen çalismalari yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldi.

Esnafi ziyaret eden, vatandaslarla da görüsen Sahin, sorun ve talepleri dinledi.

Sahin, ilçenin 60 kirsal mahalle yolunun büyük bir bölümünü tamamlama hedefiyle çalismalar baslattiklarini ve çalismalarin tüm hiziyla sürdügünü söyledi.

Mardin Büyüksehir Belediyesi ile Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin koordineli bir sekilde çalisma gerçeklestirdigini dile getiren Sahin, çalismalarla, mahalle ve grup mahalle yollari genislettiklerini aktardi.

Sahin, sunlari kaydetti:

"Kirsal mahallelerimizin alt yapisi yenileniyor ve yollar asfaltlaniyor. Vatandaslarimizin mahallelerine daha rahat ve güvenli bir sekilde ulasmasini sagliyoruz. Dogançay, Yenice, Oyuklu ve Gülgöze mahalle yollarinda önce alt yapi sonra da üst yapi çalismalari gerçeklestirdik. Ekiplerimiz, simdiye kadar yürüttükleri çalismalar sonucunda toplam 46 kilometrelik mahalle yolunda asfalt ve sathi kaplama yaparak çalismalari tamamladi. Dogançay, Yesilöz, Doganyazi, Basyurt- Bugdayli grup yollari tamamlandi. Ayrica, merkez, Baglar, Yeni, Cumhuriyet, Sanayi, Bahçelievler, Ortaçarsi, Gölcük, ve Ulucami mahallelerimizde sicak asfalt çalismalari yapiliyor. Parke ve kaldirim çalismalarimiz devam ediyor."

Ekiplerin, kirsal mahalle ve grup mahalle yollarindaki çalismalarinin yil sonuna kadar devam edecegini bildirdi.

Çalismalardan memnuniyet duyan vatandaslar da Belediye Baskani Sahin ve emegi geçen herkese tesekkür etti.

Kaynak: AA