Tekerlekli Kizak Türkiye Sampiyonasi Erzurum'da

Kizak Federasyonu’nun faaliyet programinda yer alan Tekerlekli Kizak Türkiye Sampiyonasi Erzurum Büyüksehir Belediyesinin destekleriyle 15-16-17 Ekim tarihlerinde Erzurum’da gerçeklesecek.

Tekerlekli Kizak Türkiye Sampiyonasi Erzurum'da
Sampiyona ile ilgili Erzurum’da ziyaretlerde bulunan Kizak Federasyonu Baskani Dr. Ahmet Recep Tekcan ile yönetim kurulu üyeleri, protokolü ve kamuoyunu tekerlekli kizak yarislari ile ilgili olarak bilgilendiriyor.

Tekerlekli Kizak Türkiye Sampiyonasi öncesinde kentte gezi ve ziyaretlerde bulunan Türkiye Kizak Federasyonu Baskani Dr. Ahmet Recep Tekcan ile yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor Il Müdürü Fuat Taskesenligil’i de ziyaret etti.

Kizak Federasyonu Baskani Tekcan, “Cuma, Cumartesi ve Pazar günü gerçeklestirecegimiz Tekerlekli Kizak Türkiye Sampiyonasi için Erzurum’dayiz. Gençlik ve Spor Il Müdürümüz Fuat Taskesenligil de sampiyonada en büyük paydaslarimizdan birisi olacak. Bu nedenle kendisini ziyaret ederek istisarede bulunduk” diye konustu.

Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Fuat Teskesenligil de, Türkiye Kizak Sampiyonasi’nin Erzurum’da yapilmasindan dolayi mutlu oldugunu belirterek, sampiyonayi Erzurum’a veren Kizak Federasyonu Baskani Dr. Ahmet Recep Tekcan’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA