Osman Gökçek’ten Hakan Aygün’e tokat gibi sözler!

Dini değerlerle dalga geçen gazeteci Hakan Aygün'ün kendisi hakkında ağır eleştirilerde bulunan Osman Gökçek'in bu tavrını sonlandırması için Melih Gökçek'ten yardım istediği ortaya çıktı. Osman Gökçek'ten cevap gecikmedi: Ben Allah’ın ayetleri ile alçakça alay eden birini görmemezlikten gelemem. Deist olabilirsin ancak ayetler hakkında konuşurken haddini bileceksin!

Osman Gökçek’ten Hakan Aygün’e tokat gibi sözler!
Osman Gökçek’ten Hakan Aygün’e tokat gibi sözler!
Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, dini değerlerle dalga geçen Gazeteci Hakan Aygün'e 'aşağılık adamsın' diyerek tepki göstermiş 'Allah'ın ayetiyle dalga geçmek sizin ne haddinize. Buna inan biri olarak söylüyorum ve bunun için dua ediyorum. İnşallah bu attığın tweetin hesabını verirsin' ifadelerini kullanmıştı.

Osman Gökçek'in bu sözleri altında ezilen Hakan Aygün, siyaset dünyasının önemli ismi Melih Gökçek'ten yardım isteyerek Osman Gökçek'in kendisi için sarfettiği sözlerine bir son vermesini istemiş...

GÖKÇEK'TEN CEVAP GECİKMEDİ: HADDİNİ BİLECEKSİN!

Sosyal medya hesabından konu hakkında bir açıklama yapan Osman Gökçek bu duruşundan kesinlikle taviz vermeyerek 'Ben Allah'ın ayetleri ile alçakça alay eden birini görmemezlikten gelemem. Deist olabilirsin ancak ayetler hakkında konuşurken haddini bileceksin! ifadelerini kullandı.

İşte Osman Gökçek'in o paylaşımı;Osman Gökçek’ten Hakan Aygün’e tokat gibi sözler!Osman Gökçek'ten Hakan Aygün'e tepki!