(Özel) Kocan Gözaltına Alındı Yalanı İle Dolandırıcılık Yapan 4 Şahsı JASAT Yakaladı
Denizli’nin Çal ilçesinde kendilerini jandarma olarak tanıtarak girdikleri evdeki kadını, kocasının gözaltına alındığı ve karakolda kendisinden para istediği yalanıyla kandırıp yaklaşık 18 bin lira değerindeki altınlarını alarak kaçan 4 şahsı JASAT ve ilçe jandarma ekiplerinin başarılı takibi ile yakaladı.

JASAT 4 şahsı kıskıvrak yakaladı
Olaydan sonra Bozkurt ailesinin ihbarı üzerine harekete geçen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Çal ilçe jandarma ekipleri önce mahalleye gelen plakasız beyaz renkli otomobili güvenlik kameralarından tespit etti. Gerekli istihbarat çalışmasını yapan JASAT ekipleri olaya karışan 4 kişinin Denizli kent merkezinde olduğunu belirledi. Şahısları yakın takibe alan ekipler, düzenledikleri operasyon ile İsmail B., Şevket S., Özgür Ü., ve Seyfullah A., isimli şahısları kıskıvrak yakaladı. Ekipler dolandırıcı şahısların ayrıca altınları bir kuyumcuda bozdurduklarını da tespit etti.
Şahıslar İHA muhabirinin sorularını yanıtsız bıraktı
Çal İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahısların tamamı tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Şahısların adliyeye sevkleri sırasında kendisini görüntüleyen İhlas Haber Ajansı muhabirinin ‘organize suç örgütü müsünüz, örgütünüzün ismi nedir, kaç kişiyi dolandırdınız?’ gibi sorularını ise yanıtsız bıraktılar. Zanlıların ayrıca yüzlerini saklamamaları ise dikkatlerden kaçmadı.
