İzmir'de İki Kişi Arasındaki Husumet Kanlı Bitti

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki kişi arasında kavga çıktı. Bıçakların kullanıldığı kavgada iki kişi de karnından yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Özgür Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan Nuri K.(39) ile Mustafa S. (47) yolda karşılaşınca tartışmaya başladı.

İki kişinin tartıştığını gören vatandaşlar, ikiliyi ayırarak kavgaya son verdi. Taraflar olay yerinden uzaklaştırılırken, aradan geçen bir süre sonra Mustafa S. elinde bıçakla Nuri K.’nin terzi dükkanına geldi. Burada tekrardan başlayan sözlü tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya döndü. Nuri K. ve Mustafa S. bıçakla birbirlerine saldırdığı olayda, iki kişi de karnından yaralandı. Kavgaya müdahale eden vatandaşlar durumu 112 sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları çevre hastanelere kaldırdı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi. Öte yandan, polis ekipleri bıçaklı kavga ile ilgili inceleme başlattı.
Kaynak: İHA