Altınordu Yeni Sosyal Alana Kavuştu

Altınordu ilçesinde belediye tarafından hayata geçirilen yatırımla Kısacık Mahallesi'nde çok amaçlı sosyal alan oluşturuldu.

Belediyeden yapılan açıklamada, mahallelerin sosyal alanlara kavuşturulması çalışmaları kapsamında Kısacık Mahallesi'nde yapılan işlemlerde sona gelindiği belirtildi.

Çalışmalarla Kısacık Mahallesi'nin, modern bir hizmet binasına kavuştuğu aktarılan açıklamada, çocuklar için ayrıca oyun parkı inşa edildiği, yapılan peyzaj çalışmasıyla mesire alanına da dönüştürülen alanın son işlemlerin tamamlanmasının ardından hizmete açılacağı kaydedildi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş da konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, mahallelere sosyal alanlar kazandırmaya özen gösterdiklerini dile getirdi.

Yapılan çalışmaların mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandığını ifade eden Tekintaş, şunları kaydetti:

"Kısacık Mahallemizde bulunan eski okulun hem sosyal tesis hem de mesire yerine dönüştürmek için başlattığımız çalışmalarda sona geldi. Yapılan bu çalışmadan dolayı belediyemiz ve mahallemiz adına çok mutluyuz. İş ve işlemlerin büyük bir kısmını tamamladığımız alanda çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarımızın ardından Kısacık Mahallemize çok amaçlı bir meydan kazandıracağız. Tabelası asılarak koruma altına alınan Kısacık Meydanı'nın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yaptığımız hizmetin mahallemize hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: AA