Beyaz Kalpler Öğrencilerinden Balık Menüsü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencileri Kocaeli’nin gözde balık mekanlarının ustalarından İsmail Halıcı gözetiminde balık menü hazırladılar.

Beyaz Kalpler Öğrencilerinden Balık Menüsü
Beyaz Kalpler aşçı yardımcılığı öğrencileri, İsmail Usta ve eğitmenleri Durali Usta ile birlikte balık çeşitleri olarak; kalamar, karides, çupra, hamsi tava ile garnitür olarak acılı, çoban ve yeşil salatadan oluşan muhteşem bir balık menü hazırladı. Beyaz Kalpler aşçı yardımcılığı öğrencilerinin hazırlığına katkı sağladıkları görülmeye değer balık menü, servis elemanlığı kursu öğrencileri tarafından merkezde öğrendikleri sunum teknikleri ile servis edildi.

Beyaz Kalpler öğrencilerinin temizliğinden pişirilmesine, hazırlanmasından sunumuna her bir aşamasında aktif yer aldıkları balık menü İsmail Usta’dan tam not aldı. İsmail Usta, “Beyaz Kalpler’le tanışmaktan, burada olmaktan çok memnun oldum. Merkez çalışmalarını ve burada yapılanları takdirle karşıladım. Öğrencilere, kurum çalışanlarına, projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum, yolunuz açık olsun” dedi.

Kaynak: İHA