'Beyaz Zehir' Tacirlerine Geçit Yok

Ankara Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince tespit edilen adreslerde yapılan aramalarda, 54 kilo 614 gram esrar maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgili 2 kişi tutuklandı.

'Beyaz Zehir' Tacirlerine Geçit Yok
Ankara Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Ankara genelinde uyuşturucu madde ticaretini önlemeye yönelik çalışmalarda, şüpheli B.K.’nin Şanlıurfa’dan yüklü miktarda esrar maddesini Ankara’ya getirdiğinin tespit edildiği ve bu uyuşturucu maddeleri Karapürçek Mahallesi’nde bir adreste sakladığı, ayrıca bu uyuşturucu maddelerini D.K.’nin Gülveren Mahallesi’ndeki ikametinde paketleme yaparak sattırdıklarının tespit edildiğini bildirdi. Tespit edilen adreslerde yapılan aramalarda toplam 54 kilo 614 gram esrar maddesinin ele geçirildiği belirtildi.

2 kişi tutuklandı

“Uyuşturucu-Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak veya Sağlamak” suçuyla 29 Mart 2017 Çarşamba günü Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilen şüpheli şahıslar D.K. ve B.K.’nin, sevk edildikleri mahkemece tutuklandığı ifade edildi.
Kaynak: İHA