Rektör Özer, Öğrenci Konseyi Ve Öğrenci Temsilcileriyle Buluştu

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer Öğrenci Konseyi Başkanı Göktuğ Karagöz ve Öğrenci Temsilcileriyle bir araya geldi.

Rektör Özer, Öğrenci Konseyi Ve Öğrenci Temsilcileriyle Buluştu
Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer yeni seçilen Öğrenci Konseyi Başkanı Göktuğ Karagöz ve öğrenci temsilcileri ile bir toplantı yaptı. Yeni öğrenci konseyine başarılar dileyen Özer, öğrenci temsilcilerinin tek tek görüş ve önerilerini dinledi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Senato Salonu’nda düzenlenen toplantıda Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, Bülent Ecevit Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanı Göktuğ Karagöz ve öğrenci temsilcilerini kabul etti.

Yeni yönetime başarılar dileyen Özer öğrencilerin çok önemli paydaşları olduklarını belirttikten sonra üniversitenin daha iyi bir gelişim göstermesi için öğrencilerin düşüncelerinin çok önemli olduğuna vurguda bulunarak öğrenci temsilcilerinin bulundukları birimlerdeki sorunları ve geliştirebildikleri çözüm önerilerini mutlaka kendilerine iletmelerini istedi. Ayrıca Rektör Özer, öğrenci konseyi başkanının da senato toplantılarına katılmasını istedi.

Öğrenci Konseyi Başkanı Göktuğ Karadeniz ve öğrenci temsilcileri, Rektör Özer’e toplantı için teşekkür ettiler. Üniversitenin gelişiminden ve sunduğu imkânların her geçen gün artmasından çok memnun olduklarını ifade eden öğrenciler tek tek söz alarak birimlerindeki gelişmeleri anlattılar. Ayrıca karşılaştıkları bazı problemlerle ilgili çözüm önerilerini ve yapmak istedikleri projeleri de Rektör Özer’le paylaştılar.
Kaynak: İHA