Haliliye Belediyesi 16 Okulun Mescidine Halı Döşedi

Haliliye Belediyesi, ilçe genelindeki 16 ilk ve ortaokul, lise ve fakültenin mescidini halı döşeyerek, öğrencilere ve öğretmenlere daha temiz ibadet ortamı hazırlamış oldu.

Haliliye Belediyesi 16 Okulun Mescidine Halı Döşedi
Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla ilçe genelindeki okullara yönelik devam ettirdiği çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında 16 ilk ve ortaokul, lise ve fakültenin, mescidini halıyla döşedi. Öğrenci ve öğretmenlerin daha temiz ortamda ibadet etmelerini sağlamak amacıyla yapılan çalışmada toplamda 805 metrekare halı kullanıldı. İsmet Paşa İlkokulu, Rasime Polat İlkokulu, Şehitlik İlkokulu, Halide Nusret Zorlutuna İlkokulu, Ziyaeddin Akbulut Ortaokulu, Mehmet Saçlı Ortaokulu, Ümmül Hayr Selma Hatun İmam Hatip Ortaokulu, Abdulkadir Göncü Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bahçelievler Mesleki ve Teknik Lisesi, Davut Zeki Akpınar İmam Hatip Lisesi, İMKB Anadolu Lisesi, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Turgut Özal Teknik ve Meslek Lisesi, Süleymaniye Mesleki ve Teknik Lisesi ile Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin mescit halıları Haliliye Belediyesi ile yenilenmiş oldu.

39 okulun halıları yenilenmişti

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, okullara yönelik yaptığı halı yardımı çalışmaları kapsamında, daha önceden de 39 okulun mescidini yenilemişti. 39 okulun çalışmaları kapsamında, bin 607 metrekare halı döşemesi, Haliliye Belediyesi tarafından yapılmıştı.

10 okula daha halı yardımı yapılacak

Öte yandan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki 10 okulun mescidine halı döşemesi yapmak için programını yaptı. Önümüzdeki günlerde 10 okulda yapılacak olan çalışmalar kapsamında da, 500 metrekare halı döşemesi yapılacak.
Kaynak: İHA