Erzincan'a Bin 400 Kişilik Kongre Merkezi
2007-2010 yılları arasında Erzincan Üniversitesi Rektörlüğü görevini yapan Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap’ın anısına Erzincan Üniversitesi kampüs alanına yeni Kültür ve Kongre Merkezi inşa ediliyor.

Toplumsal yaşamın gerektirdiği etkileşimlere ortam sağlayacak olan yapının, yaklaşık 1400 kişilik tam donanımlı konferans ve seminer salonlarına sahip kültür ve kongre merkezi olarak hizmet vermesi planlanıyor.
Erzincan Valisi Ali Arslantaş, yapmış olduğu incelemede, geçmiş ile ilgili kültür değerlerinin gelecek nesillere tanıtılması ve öğretilmesinde aracı rolü üstlenecek ve aynı zamanda çağdaş sanatların tanıtılması ve yaşatılmasına imkân tanıyacak kongre ve kültür merkezinin pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacağını belirterek, tüm çalışanlara kolaylıklar diledi.
