Zihinsel Engelli Öğrencilerden Osmaniyesporlu Futbolculara Ziyaret

Osmaniye’de zihinsel engelli öğrenciler, 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Osmaniyespor FK futbolcularını ziyaret etti.

Vali Celalettin Cerrah Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hakan Uşma öncülüğünde kulübün Fakıuşağı Mahallesi’nde bulunan tesisine gelen öğrenciler, burada futbolcularla sohbet etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit Coşkun, burada yaptığı açıklamada, sosyal etkinliklerin ve ziyaretlerin, zihinsel engelli öğrencilere moral verdiğini belirti.

Sporculara teşekkür eden Coşkun, şöyle konuştu:

"Bakım ve rehabilitasyon merkezimizde eğitim gören kardeşlerimizi futbolcularımızla buluşturmak istedik. Öğrencilerimizin Osmaniyesporlu futbolcuların ortamlarını görmesini, sporcularımızla sohbet etmesini arzuladık. Bu tür etkinlikler onlara moral veriyor. Öğrencilerimiz takımımızı yakından takip ediyor. Geçtiğimiz haftalarda onları 7 Ocak Stadyumu'nda maça da götürdük. Öğrencilerimizi kulüp binasına kabul eden, onlarla güzel vakit geçiren sporcularımıza teşekkür ediyor, ligde başarı diliyoruz."

Takım kaptanı Ahmet Çenet, engelli öğrencilerin ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Öğrencilerle iyi vakit geçirip, sohbet ettiklerini anlatan Çenet, "Kardeşlerimizin bizleri ziyaret etmesinden onur duyduk. Güzel bir ortam oldu. Bizim her zaman onların dualarına, sevgisine, desteğine ihtiyacımız var. Onları her zaman tribünde görmek istiyoruz. Biz de arkadaşlarımızla kendilerini ziyaret edeceğiz." diye konuştu.

Ziyarette engelli öğrenciler, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA