Melikgazi Belediyesi'nden Etli Pilav İkramı
İlk günkü coşku ve heyecanı ile Cumhuriyet Meydanı’nda devam eden Demokrasi ve Milli İradeye Sahip Çıkma Nöbeti’nde Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 15 bin kişilik hazırlanan etli pilav ev ayranı bizzat kendi ikram da bulundu.

15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından binlerce vatandaş, Cumhuriyet Meydanı’nda, demokrasi için milli irade nöbeti tutuğunu hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın çağrısıyla Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce vatandaş 22. günde aynı coşku ve heyecanı yaşamaktadır. Bu millet asaletini, dini inançlara bağlılığını, vatan ve millet sevgisini göstermiştir. Kayserililer her akşam aynı coşku ve heyecan yaşayarak meydanlara doldurmuşlardır. 15 bin kişilik hazırlanan etli pilav öncelikle helal olsun ve afiyet olsun” dedi.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç demokrasi nöbetine katılarak, platformdan halkı selamladı ve darbe girişimine tepki göstererek Türk bayraklarıyla birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
