Kilis Valiliğinden Gazilere Tören Kıyafeti

Kilis Valiliği, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerine tören kıyafeti aldı.

Kilis Valiliğinden Gazilere Tören Kıyafeti
Türkiye’nin pek çok İl ve ilçesinde muharip gaziler resmi bayram ve törenlerde özel kıyafetler giyerek törenlere katılırken, Kilis’te de gaziler, Kilis Valiliği tarafından alınan tören kıyafetlerini resmi törenlerde giyeceği bildirildi.

Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Cumhur Muhtar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri yeni alınan kıyafetlerle Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz’ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Muhtar, ziyarette Valiliğin her zaman şehit yakını ve gazilere olan desteğinin altını çizerek, bundan böyle resmi bayram ve törenlerde yeni kıyafetlerle hazır bulunmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Başkan Muhtar, “Gazilerimizin bu tören kıyafetlerinin sağlanmasında Valiliğimize teşekkür ediyorum. Bu ihtiyacımızın giderilmesinde ön ayak olan ve bize göstermiş olduğu özel ilgiden dolayı Vali Yardımcımız Vedat Yılmaz’ı gazi arkadaşlarımızla ziyaret etmek istedik. Kendisine teşekkür ediyoruz. Derneğimize kayıtlı 40 gazi arkadaşımıza bu kıyafetler alındı” dedi.

Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz ise yaptığı konuşmada, gazilerin bu ziyaretinden şeref duyduğunu, her zaman şehit yakını ve gazilerin yanında ve hizmetinde olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA