'İlimin Kültür Elçisiyim' Projesinin Sunumu Park Afyon AVM'de Yapıldı

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen Park Afyon Alışveriş Merkezi’nde, yöresel kıyafetler, halk oyunları ve türkülerin tanıtıldığı "İlimin Kültür Elçisiyim" isimli projenin sunumu yapıldı.

'İlimin Kültür Elçisiyim' Projesinin Sunumu Park Afyon AVM'de Yapıldı
"İlimin Kültür Elçisiyim" isimli projenin sunumu Park Afyon Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Etkinliğe Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ile çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlik çerçevesinde yöresel kıyafetler, halk oyunları ve türküler misafirlere tanıtıldı. Etkinlik çerçevesinde açılan sergiden elde edilen gelirin Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne bağışlanacak.

Proje koordinatörü Bahri Turunç, E-twininng ortamı sayesinde 20’den fazla okulumuzun katıldığı bir projesi koordine ettik. Eserler ve etkinlikler 8 ayda ortaya çıkarıldı" dedi.

"ALMANYA İLE KARDEŞ ALIŞVERİŞ MERKEZİ SÜRECİNİ BAŞLATACAĞIZ"

Etkinlikte konuşan Park Afyon Alışveriş Merkezi Müdürü Kemal Baştürk, ECE firmasının Afyonkarahisar’ın kardeş kenti olan Hamm’da da alışveriş merkezi işlettiğini belirterek şunları söyledi:

"Biz bu şehrin en sağlam kültür. sosyal ve ticaret merkezlerinden, alanlarından bir tanesi olacağız, diyorduk. Bu anlamda ciddi adımlar atmaya devam ediyoruz. Buram buram Afyon ve Anadolu kokan bu etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduk. ECE, Almanya merkezli bir firma. Bir girişimim olmuştu, bu olumlu sonuçlanacak gibi gözüküyor. ECE firmasının Hamm’ın merkezinde alışveriş merkezi olduğunu öğrendik. İki alışveriş merkezi arasında kardeş alışveriş merkezi sürecini başlatacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA