Değerler Eğitimi Kapsamında Ki Tiyatro Büyük İlgi Topladı

Adıyaman Merkez Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10-C sınıfı öğrencileri ‘Değerler Eğitimi’ kapsamında hazırlanan mini tiyatro büyük ilgi gördü.

Değerler Eğitimi Kapsamında Ki Tiyatro Büyük İlgi Topladı
Lise öğrencilerinin hazırladığı tiyatroda ki oyuncuların performansı usta tiyatrocuları aratmadı. Okuldaki tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikler hem eğlendirdi, hem de ‘Değerler Eğitimi’ ile ilgili mesajlarıyla büyük alkış topladı.

10-C Sınıf Öğretmeni Eylem Şahin Önder yaptığı açıklamada, “Alçak gönüllü olmakla ne kazanırız, kendimizi kazanırız. İnsanın istekleri sınırlı değildir. Yetinmeyi bilmedikten sonra en büyük servet bile açlığı dindirmez. Hayatı duymak ve ondan keyif alabilmek alçak gönüllü olmaya bağlıdır. Alçak gönüllü kişi sınırlarını kabul eder, her şeyde iyi olamayacağını kabul eder, kendi hatalarını tanır, sahip olduklarından memnun olur, hata yapmaktan korkmaz, hata yaptığını kabul eder kendini övmekten kaçınır, her şeyi kendine mal etmez, başkalarına müteşekkir olur, kendini başkalarıyla karşılaştırmaz, öğrenmeye açık olur, başkalarına yardım eder” dedi.

Okul Müdürü İmam Şimşek ise, Değerler Eğitimi ile ilgili yapılan bu etkinliği çok başarılı bulduğunu emeği geçen başta Sınıf Öğretmeni Eylem Şahin Önder’e ve öğrencilere teşekkür ederek bu etkinliğin diğer sınıflara da örnek teşkil etmesini temenni etti.
Kaynak: İHA