AK Parti İzmir Milletvekili Sürekli Açıklaması

'Teröristlerin inlerine girdik. Terörü de bitireceğiz, kimse bundan şüphe etmesin'

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, bölücü terör örgütü PKK'ya karşı kapsamlı ve yoğun bir mücadele yürütüldüğü belirterek, 'Teröristlerin inlerine girdik. Terörü de bitireceğiz, kimse bundan şüphe etmesin.' dedi.

Çiğli ilçesinde partililerle bir araya gelen Sürekli, yaptığı açıklamada, 7 Haziran seçimlerinden bu yana Türkiye'nin eş zamanlı saldırılar düzenleyen terör örgütleriyle mücadelede belli bir noktaya gelindiğini kaydetti.

Bir taraftan terörle mücadele sürerken, diğer taraftan da hükümetin icraatlarını hayata geçirdiğini bildiren Sürekli, ekonomide istikrar ve büyümeyi sağlayacak faaliyetlere devam edeceklerini ifade etti.

Terör konusunda hükümetin başarı elde ettiğini dile getiren Sürekli, 'Terörde çok mesafe kat ettik. Çoğu ilçeyi çukurlardan temizledik. Tek tek güvenlik kuvvetlerimiz uğraşarak bu zor işlerin üstesinden geldi. Teröristlerin inlerine girdik. Terörü de bitireceğiz, kimse bundan şüphe etmesin. Allah’ın izniyle bu ülkeyi böldürtmeyeceğiz. Başbakanımızın deyimiyle korkmuyoruz, korkmadık, korkmayacağız, zerre kadar korkmayacağız. Bu arada, özelikle bölge halkına da çok teşekkür etmek istiyorum. Tercihlerini devletten yana kullandılar, bu kardeşlerimizden Allah bin kere razı olsun.' dedi.
Kaynak: AA