Karayolları, Alaplı Giriş Yolu İçin Ön İnceleme Yaptı
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kastamonu 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ve Karayolları ilgili müdürleri ile Alaplı kapalı kavşak bölgesinde incelemelerde bulundular.

“ Alaplı Giriş yolun açılması yönünde, Kastamonu 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ve ilgili müdür arkadaşlarımızla birlikte Alaplı bölgesindeki Karayollarımıza ait yollarımızdaki çalışmaları, talepleri ve istekleri hep birlikte Alaplı’nın kapalı kavşağında incelemelerde bulunduk. Burasını tekrar gözden geçireceğiz. Bölge müdürümüz ve diğer müdür arkadaşlarımız yeniden bir çalışma yapacaklar. Özellikle Alaplı ilçesinde daha önce açık olan kapalı kavşak ile ilgili yeni yapılacak çalışmaları bekliyoruz. Kastamonu 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi bey yeni göreve başladı ve biz ondan çok olumlu elektrik aldık. Bölgemize çok önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. İnşallah her şey daha güzel olur. Hep birlikte sorunları ve problemleri birlikte çözeceğiz."
Alaplı ve Ereğli’deki İncelemelere, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Alaplı Belediye başkan Vekili Abdullah Ateş, Başkan Yardımcısı Fikret Aydın, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ile daire müdürleri katıldı.
