Hanefi Bostan Açıklaması 'Terör, Birliğimizi Ve Dirliğimizi Bozamayacaktır'

Ankara’daki terör saldırısının ardından değerlendirmelerde bulunan Türk Eğitim-Sen İstanbul İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. M. Hanefi Bostan, “Terör, birliğimizi ve dirliğimizi bozamayacaktır” dedi.

Bostan yaptığı açıklamada; “Bu akşam Kızılay Güvenpark’ta düzenlenen hain saldırı bizleri bir kez daha derinden yaralamıştır. Türk milletinin huzuru, birliği ve dirliğine yönelik saldırılar artarak devam ederken, dili, dini, kökeni, vicdanı olmayan terör yine başkentimizi ve sivil vatandaşlarımızı hedef almıştır. Bu alçak saldırıların altında her kim ya da kimler var ise şunu çok iyi bilmelidir ki, Türk milleti bu alçakça saldırılara boyun eğmeyecek, birlik ve bütünlüğünden asla taviz vermeyecektir” dedi.

Ciddi bir tehdit ile karşı karşıya olunduğunu kaydeden Bostan, “Ülkemizin geleceğinin ve bekasının çok ciddi bir tehdit altında olduğu aşikardır. Ekim ayında tarihi Gar Binası önünde, Şubat ayında Merasim Sokak’ta ve bugün ise Kızılay Güvenpark’ta yaşanan bu saldırıların altındaki tüm kirli oyunları açığa çıkarmak yetkililerin en öncelikli görevi olmalıdır. Bilinmelidir ki, Türk milleti kendisine yönelik bu kirli ve hain tezgahı bozacak, sinsi eller asla emellerine ulaşamayacaktır. Güvenpark’ta yaşanan bu hain saldırıyı bir kez daha lanetliyor, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA