Sivas Belediye Başkanı Aydın'a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen'in, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın ziyaret ettiği bildirildi.



Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Arif Emecen, Belediye Başkanı Sami Aydın'ın tecrübelerinden istifade etmek ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Sivas'a geldiğini söyledi.

Emecen, 'Toplu taşıma, çöp depolama, bir kısım çevre ve tarihi varlıkların canlandırılmasına yönelik bazı temel projeler yürütüyoruz. Başkanımızın şehirde tarihi dokuların gün yüzüne çıkarılmasına yönelik yapmış olduğu çalışmaları yerinde görmek, tecrübelerinden istifade etmek istedik. Kendilerine bizi misafir ettiği için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum' ifadelerini kullandı.

Malatya ile Sivas’ın iç içe geçmiş ortak bir kültüre sahip olduğunu kaydeden Başkan Aydın, ise şunları kaydetti:

'Malatya ile Sivas kardeş şehirdir. Büyükşehir Belediye Başkanımıza da ifade etmiştim, sağ olsun kendisiyle her zaman biz kardeşiz, beraberiz ve dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz AK Partili belediyeler olarak sık sık bir araya geliyor, yapmış olduğumuz çalışmalarla tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Bu hepimize büyük katkı sunuyor.'

Kaynak: AA