Vatan hainine haddini bildiren adam konuştu: Can Dündar'ı yumrukladım

Türkiye'ye yönelik karalama çalışmalarına hız kesmeden devam eden hain Can Dündar'ın yüzüne karşı "Hain" diyen UETD İsviçre Başkanı Murat Şahin, Can Dündar'ın da arbede esnasında yumruk yediğini söyledi.

Vatan hainine haddini bildiren adam konuştu: Can Dündar'ı yumrukladım
Vatan hainine haddini bildiren adam konuştu: Can Dündar'ı yumrukladım
Geçtiğimiz günlerde İsviçre'de katıldığı bir programda Türkiye aleyhinde kara propaganda yapan Can Dündar'a konuşma sonrası UETD İsviçre Başkanı Murat Şahin'den beklemediği bir tepki geldi. İsviçre Zürih'teki ‘Alternatif Nobel ödülü' töreni kapsamında düzenlenen bir söyleşiye katılan Can Dündar'a yaklaşan Murat Şahin "Siz bir vatan hainisiniz" deyince arbede yaşandı.

Can Dündar'ın yüzüne karşı "Hain" diyen Murat Şahin o anları Beyaz Tv ekranlarında anlattı. Dinamit programına telefonlara bağlanarak Latif Şimşek'in sorularını yanıtlayan Şahin Can Dündar'a tepkisi sonrası bir arbede yaşandığını söyledi. Şahin o esnada araya girmek isteyen Can Dündar'ın da yumruk yediğini söyledi.

HAİN CAN DÜNDAR DA NASİBİNİ ALDI

Murat Şahin o anları şu sözlerle anlattı;

Can Dündar'a hain dediğim için bana saldırdılar. Bende kendimi savunmak için diğerine yumruk atmaya çalışırken o da araya girmek istedi. Tabi bu esnada o da nasibini aldı. Salonun dışında da kavga oldu. Can Dündar'ın bir grup yaltakçıları bizim gurbetçi kardeşlerimiz pankart açınca onlara saldırdılar.