Ahmet Bedevi Mahallesi'nin Tahliye Kanalı Temizlendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler Ahmet Bedevi Mahallesi’nde bulunan tahliye kanalını temizleyerek vatandaşları rahatsız edici kokudan ve kirlilikten kurtardı.

Ahmet Bedevi Mahallesi'nin Tahliye Kanalı Temizlendi
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde bulunan dere ve kanallarda yürüttüğü temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Şehzadeler ilçesinin Ahmet Bedevi Mahallesi’nde DSİ’ye ait 250 metrelik tahliye kanalını temizledi. MASKİ Genel Müdürlüğü’ne ulaştırılan talep doğrultusunda başlatılan çalışmayla tahliye kanalından 25 kamyon mil, çakıl, rusubat ve benzeri atık malzeme çıkartılarak, Büyükşehir Belediyesi hafriyat sahasına taşındı.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, tahliye kanalındaki çalışmanın 3 gün gibi kısa zamanda tamamlandığını belirtti.

Başaran, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak yağışlı havalarda dere ve kanallarımızda oluşabilecek her türlü olumsuzluğu ortadan kaldırmak için çalışmalarımızı seri bir şekilde yürütüyoruz. 17 ilçemizde bulunan dere ve su kanallarında temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Manisa Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınında bulunan tahliye kanalında da temizlik çalışmalarımızı kısa zamanda tamamlayarak, kanalı temiz ve güvenli hale getirdik” dedi.

Kaynak: İHA