Cübbeli Ahmet Hoca: Gülen bulut planları yapıyor

Kamuoyunda 'Cübbeli Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, FETÖ'nün Fetullah Gülen'in mehdi olduğuna insanları inandırmak için bir takım çalışmalar içerisinde olabileceğini söyledi.

Cübbeli Ahmet Hoca: Gülen bulut planları yapıyor
Cübbeli Ahmet Hoca: Gülen bulut planları yapıyor
Beyaz Tv'de Türker Akıncı'nın sunduğu "Ne var ne yok" programına canlı yayın konuğu olan Cübbeli Ahmet Hoca çarpıcı açıklamalar yaptı.

MEHDİ NASIL ORTAYA ÇIKACAK?

Hz.Mehdi'nin nasıl ortaya çıkacağını detaylarıyla anlatan Cübbeli Ahmet Hoca " Hz.Mehdi çıktıktan sonra en büyük alameti Allhü Teale onun başında bir bulut peydah eder. Ve o buluttan bir melek nida eder. O meleğin sesini her yerde duyulacak. İşte bu zat mehdidir. Ne zaman bu bulutu görürsek, ne zamanda meleğin nidasını duyarsak o zata tabii oluruz." dedi.

FETÖ BULUT PLANLARI YAPIYOR

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yeni sinsi planlar içerisinde olduğunu söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca " Şimdi bu FETÖ'de ve diğer mehdi bozuntularında çok para var. Belki bunlar bir bulut meselesi üzerinde çalışıyorlardır bence. O Nasa falan boşuna değil. Bir mehdi operasyonunu düşünüyorlar. Sanki uydurma bir bulut yada ses üzerinde çalışıyorlardır. Bunlarda plan bitmez. Bu tutmaz. " şeklinde konuştu.