Süleymanpaşa'da Buz Pateni Pisti Kurulacak

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Okulların tatile girmesi ile birlikte buz pateni pistimizde hizmete girecek. Süleymanpaşalı çocuklarımıza ara tatillerinde karne hediyesi vereceğiz" dedi.

Eşkinat, yaptığı açıklamada, geçen yıl başlattıkları öğrencilere karne hediyesi olarak buz pistinde paten keyfini bu yıl da tekrarlayacaklarını söyledi.

Buz pistinin, 20 Ocak-20 Şubat tarihleri arasında bir ay süreyle hizmet vereceğini ifade eden Eşkinat, "Geçtiğimiz yıl Süleymanpaşalı çocukların ilk kez tanıştığı ve büyük ilgi gösterdiği buz pateni keyfini bu yıl halkımıza tekrar yaşatacağız. Mutlukent sahil çay bahçesi yanında kuracağımız buz pistinde ayrıca sürprizlerimiz de olacak." diye konuştu.

Okulların tatile girmesi ile birlikte buz pistinin faaliyete başlayacağını bildiren Eşkinat, şunları kaydetti:

"Okulların tatile girmesi ile birlikte buz pateni pistimizde hizmete girecek. Süleymanpaşalı çocuklarımıza ara tatillerinde karne hediyesi vereceğiz. Ayrıca, Şubat ayının ilk 6 günü dünyaca ünlü Rus Revü ekibi de Süleymanpaşa'ya gelerek dünyanın dört bir yanında yaptıkları gösterilerini sergileyecek. Süleymanpaşalı çocuklarımız ve çocuk ruhunu kaybetmemiş herkesi buz pateni pistine bekliyoruz."

Kaynak: AA