Beypazarı Ve Nallıhan Belediyeleri, EMİTT Fuarına Katıldı

İstanbul'da 28-31 Ocak tarihlerinde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) Beypazarı Belediyesi ve Nallıhan Belediyesi de katıldı.

Ankara standı içerisinde bulunan Beypazarı ve Nallıhan standı, ilk günden yoğun ilgi gördü. Her iki ilçenin belediyesince görevlendirilen ve yöresel kıyafetleriyle fuarda yer alan personel, birçok siyasetçi, işadamı ve ziyaretçiye ilçelere has yöresel ürünlerini ikram ediyor.

Stantta özellikle Beypazarı Telkari ürünleri, Beypazarı Kurusu, Havuç Lokumu, 80 Katlı Baklavası, Yaprak Sarması, Cevizli tatlı Sucuğu ve daha birçok yöresel ürünleriyle yer alırken, fuarda yer alan ürünler büyük ilgi görüyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, yaptığı açıklamada ilçenin tanıtımı, yöresel ürünleri ile el sanatlarının böyle önemli platformlarda yer almasının, turizm açısından ilçe için çok önemli olduğunu söyledi.

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş da başkentin batıya açılan koridoru ve tarihi ipekyolu üzerinde bulunan iki ilçenin ortak değerlerinin bulunduğunu belirterek, bu değerleri ve ilçenin güzelliklerini fauarlarda tanıtmanın önemine işaret etti.

Kaynak: AA