Herkese Örnek Olmak İçin Kan Bağışında Bulunuyor

Aksaray'da ilik kanseri olan eşine Türk Kızılayı sayesinde ilik bulunmasının mutluluğunu yaşayan Nuray Yaşar, başkalarına da örnek olmak için kan bağışında bulunuyor.

Genç Osman Köyü'nde yaşayan Nuray Yaşar'ın eşi Orhan Yaşar, yaklaşık 8 ay önce ilik kanserine yakalandı. Yaşar, Türk Kızılayı tarafından bulunan ilik sayesinde hayata yeniden tutundu.

Eşinin kanserden kurtulmasından dolayı mutluluk duyan Nuray Yaşar, Türk Kızılayı'nın başka hayatları da kurtarması için kan bağışında bulunuyor, herkesin bağışta bulunmasını istiyor.

AA muhabirine açıklamada bulunan Yaşar, eşinin ilik kanserine yakalandığını öğrenince büyük üzüntü duyduğunu anlattı.

Eşine Kızılay aracılığı ile ilik bulunduğunu dile getiren Yaşar, 'Çok mutluyum. Ben de bir başkasına yardım etmek için Kızılay kan merkezine geldim. Allah, devletimizden ve milletimizden razı olsun. Kızılay'dan çok memnun kaldık' dedi.

Kendilerinin üzüldüğü gibi başkalarının da üzülmesini istemediğini aktaran Yaşar, 'Kan verdiğim için inanın çok mutluyum. 3 çocuğum var ve eşimim kansere yakalanmasından dolayı çok üzülmüştük. Eşimi çok seviyorum. Artık kan bağışında bulunuyorum. Herkesin de kan bağışında bulunmasını istiyorum. İnşallah ben de başka canlar kurtarırım' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA