Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Kulaksız'ın Şehit Edilmesi

Muş'un Malazgirt ilçesinde şehit edilen Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız için eşinin ailesinin bulunduğu İzmir'de mevlit okutuldu.

Güzelbahçe ilçesi Yelki Mahallesi'ndeki ailesinin yanına eşinin şapkasını taşıyarak gelen şehit binbaşının eşi Sibel Kulaksız, yakınlarına sarılarak ağladı.

Sitenin girişinden içeriye girmek istemeyen Kulaksız, "Böyle mi gelecektik? Yiğidimi de burada görmek isterdim. Onsuz gelmek istemiyorum. O da gelseydi benimle, onu da getirseydim" dedi.

Ayakta durmakta zorlanan ve fenalaşan Kulaksız'a hazır bekletilen ambulanstaki sağlık personeli müdahale etti.

Eşiyle gurur duyduğunu ifade eden Kulaksız, "Arslanım, yiğidim, gurur duyuyorum seninle. Şehitlik kimseye nasip olmaz. Adı gibi arslan. Arslanım, yiğidim kimse yıkamayacak. O vatanı için, benim için canını verdi. Benim yanımda şehit oldu. Arslan da görüyor bizi" diye konuştu.

Kulaksız, siteye asılan Türk bayraklarını göstererek bayrağa selam durdu.

Sibel Kulaksız'ı yakınları ve kızı İrem teselli etmeye çalıştı.

Şehit binbaşı Arslan Kulaksız'ın oğlu Dursun Burak Kulaksız ise babasının fotoğrafı ve birkaç eşyanın da içinde bulunduğu küçük bir sandığı taşıdı.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ile Kulaksız'ın yakınları, komşuları aileye taziyede bulundu. Şehit binbaşı Kulaksız için mevlit okutuldu ve dua edildi.

Kaynak: AA