Karaköprü Kırsalına Sentetik Çim Saha

Şanlıurfa’nın Ka­ra­köp­rü Belediyesi tarafından Akziyaret Ma­hal­le­sin­de ya­pı­mı ta­mam­la­nan sen­te­tik çim sa­ha­ dü­zen­le­nen tö­ren­le hizmete açıl­dı.

Karaköprü Kırsalına Sentetik Çim Saha
Başkan Çiftçi, anlamlı bir davranışta bulunarak spor sahasının açılışını çocuklara ve gençlere yaptırdı. Büyük bir kalabalıkla karşılanan Başkan Çiftçi ve beraberindekiler mahalle sakinleri ve gençlerle tek tek tokalaşarak bir süre sohbet etti.

Açılış töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Akziyaret Mahallesine önceden söz verdikleri semt sahasını yapmanın sevincini yaşadıklarını kaydetti.

Çiftçi, "Bizler gençliğe önem veriyoruz gençlerimizi kucaklıyoruz onları seviyoruz onların spor yapmalarını istiyoruz. İlçe merkezindeki çocuklarımızın faydalandığı imkanlardan kırsaldaki çocuklarımızı da faydalandırmaktır" dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Çiftçi, geleneğin dışına çıkarak spor sahasının açılışını protokole değil de mahallenin çocukları ve gençlerine bıraktı. Daha sonra Karaköprü Belediyespor’un alt yapı takımı ile Akziyaret Mahallespor arasında dostluk maçı oynandı. Maçı Akziyaret Mahallespor, rakibini 1-0 yendi.

Mahalle sakinleri ve gençler sen­te­tik çim sa­ha­sını kendilerine sunan Başkan Çiftçi’ye teşekkür ederek, "Bizler artık boş tarlalarda değil de spor sahasında futbol oynayacağız" dedi.

Açılış törenine Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediyesi Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş ile mahalledeki gençler katıldı.

Kaynak: İHA